Tematikus archívum: Ima

SZENTMISEREND (2017. október 23 – 29.)

NAP ÓRA EMLÉKNAP / ÜNNEP HÉTFŐ   07.00 Kapisztrán Szent János szentmise KEDD 18.00 szentmise SZERDA   07.00 Szent Mór szentmise CSÜTÖRTÖK 17:00 18.00 szentségimádás szentmise PÉNTEK nincs szentmise SZOMBAT   07.00 Szent Simon és Júdás apostolok szentmise Évközi 30. vasárnap 09.00 09.30 rózsafüzér-imádkozás ünnepi szentmise Isten áldása kísérje életünket!

Szentmisék elhunytjainkért

November hónapban elhunytjainkért mutatjuk be a szentmiséket. A padokon elhelyezett borítékokban található lapra felírhatják elhunyt szeretteik nevét, akikért kérik a szentmisét. Szentmisekérő szándékukat és az érte felajánlott adományukat borítékba helyezve adják le a sekrestyében október 31-ig.

Képviselőtestületi gyűlés és szentségimádás

Csütörtökön (október 26-án) az esti szentmisét követően képviselőtestületi gyűlés lesz, szeretettel hívom és várom Őket! A szentségimádás ezért a mise előtt: 17:00-tól lesz megtartva, amit ebben a hónapban az Egyházközség Rózsafüzér Társulat tagjaiért ajánljuk fel. Szeretettel hívom és várom a Kedves Testvéreket, hogy közösen imádkozzunk a szentségi Jézus előtt.

Hétköznapi szentmisék a sekrestyében

Holnapi (2017. október 23-i) naptól a hétköznapi szentmiséket, a hideg időre való tekintettel a sekrestyében tartjuk.

Október 23.

Holnap október 23. Imádkozzunk magyar hazánkért.

Szentségimádás a Rózsafüzér Társulat tagjaiért

Csütörtökön az esti szentmisét követően szentségimádás lesz, amit ebben a hónapban az egyházközségi Rózsafüzér Társulat tagjaiért ajánljuk fel. Szeretettel hívom és várom a Kedves Testvéreket, hogy közösen imádkozzunk a szentségi Jézus előtt.

Szentségimádás a szülőkért

Csütörtökön (szeptember 21-én) az esti szentmisét követően szentségimádást tartunk, melyet ebben a hónapban a szülőkért ajánlunk fel. Hívom és várom a kedves testvéreket, hogy együtt imádkozzunk a szentségi Jézus előtt.

Imádkozzunk!

Szent István király imája A mélységből kiáltok Hozzád, hallgass meg Uram! Taníts meg, hogy kell könnyezni a meg nem érdemelt örömben, s hogyan kell örülni a megérdemelt könnyben. Adj erőt, hogy kevélységem csillogását elhomályosítsam, s az alázatosság színtelenségét okosan csillogtassam. Taníts meg, hogyan kell a gyengékhez lehajolni, s hogyan kell féktelen erővel egyenesen állni. Adj

Karitász

Karitász hírek, események 2015 advent a Siketek Intézetében 2015. advent: adománygyűjtés a templom előtt 2016. nyári programok 2016. november 3 -5.: Lelkigyakorlat Nyírszőlősön 2016. december 11.: Egymillió csillag a szegényekért, zárórendezvény 2017 nyarán Erzsébet táborban voltunk! 2017. október 14.: Idősek Napja a templomban és a plébánián