Tematikus archívum: Egyéb

SZENTMISEREND (2017. október 23 – 29.)

NAP ÓRA EMLÉKNAP / ÜNNEP HÉTFŐ   07.00 Kapisztrán Szent János szentmise KEDD 18.00 szentmise SZERDA   07.00 Szent Mór szentmise CSÜTÖRTÖK 17:00 18.00 szentségimádás szentmise PÉNTEK nincs szentmise SZOMBAT   07.00 Szent Simon és Júdás apostolok szentmise Évközi 30. vasárnap 09.00 09.30 rózsafüzér-imádkozás ünnepi szentmise Isten áldása kísérje életünket!

Szentmisék elhunytjainkért

November hónapban elhunytjainkért mutatjuk be a szentmiséket. A padokon elhelyezett borítékokban található lapra felírhatják elhunyt szeretteik nevét, akikért kérik a szentmisét. Szentmisekérő szándékukat és az érte felajánlott adományukat borítékba helyezve adják le a sekrestyében október 31-ig.

Október 23.

Holnap október 23. Imádkozzunk magyar hazánkért.

Sírok megszentelése

Halottak napjához kapcsolódóan, mindazok, akik szeretnék elhunyt szeretteik sírját megszenteltetni, kérem, a mise után jelezzék a sekrestyében.

Katolikus Kalendárium, Falinaptár és egy lapos naptár

Katolikus Kalendárium, Falinaptár és egy lapos naptár rendelhető és kapható.

Adományok az új szobortalapzatokért

Az új szobortalapzatok elkészítéséhez adományokat szívesen fogadunk.

Változás a miserendben (csak ezen a héten!)

Kedden (szeptember 26-án) a szentmise kivételesen reggel hét órakor lesz megtartva, szerdán (szeptember 27-én) pedig reggel nem lesz szentmise.

Katolikus Kalendárium, Katolikus Falinaptár, Új misszió Falinaptár

A 2018-as Katolikus Kalendárium rendelhető. ára: 370 Ft Katolikus Falinaptár (hajtogatós) ára: 300 Ft Új Misszió Falinaptár (egy lapos) ára: 30 Ft A kiadványok megrendelhetőek a szentmiséket követően a sekrestyében.

Köszönet az adományokért

Hálásan köszönjük a Kedves Testvéreknek a felajánlott tanszer, illetve anyagi adományokat is.

Segítség a tanév elején

Jó állapotban lévő használt, vagy új tanszerek gyűjtését kezdjük el az új tanévre. A tanszerek mellett pénzbeli hozzájárulást is szeretettel fogadunk a kedves Testvérektől. A gyűjtésére szolgáló persely megtalálható a templom főbejáratánál lévő asztalon. A tanszerek leadhatók a szentmisék előtt és után a sekrestyében. Az adományok nagy segítséget jelentenek, és enyhítik azon szülők gondjait, akiknek

Adománykérés

Szeretettel hirdetem a kedves testvéreknek, hogy az új szobortalapzatok elkészítéséhez adományokat szívesen fogadunk.

Köszönet

Hálásan köszönöm a kedves Testvérek segítségét, áldozatát, amellyel hozzájárultak ahhoz, hogy méltó módon megünnepeltük államalapító Szent Királyunk, és egyben templomunk védőszentjének az ünnepét!

Nagyboldogasszony

Augusztus 15. Nagyboldogasszony ünnepe: kötelező ünnep.

Köszönet

Hálásan köszönöm, dr. Krakomperger Zoltán atyának a szolgálatát! Isten segítse, kísérje új állomáshelyén is a szolgálatban. Imádkozunk érte, és mindig örömmel visszavárjuk!

Változás a miserendben

Szombat este 18:00 helyett, reggel: 7:00-kor lesz a szentmise. A többi szentmise időpontja (kedd és csütörtök 18:00, szerda és péntek 07:00, vasárnap 09:30) nem változik.