Tematikus archívum: Egyéb

SZENTMISEREND (2018. június 18-24.)

NAP ÓRA EMLÉKNAP / ÜNNEP HÉTFŐ 07:00 szentmise KEDD 18:00 szentmise SZERDA 07:00 szentmise CSÜTÖRTÖK   18:00 Gonzaga Szent Alajos szentségimádás PÉNTEK nincs szentmise SZOMBAT 07:00 szentmise VASÁRNAP Keresztelő Szent János születése 09:00 09:30 rózsafüzér-imádkozás Ünnepi szentmise   Isten áldása kísérje életünket!

Köszönet

Hálásan köszönöm a Kedves Testvéreknek az úrnapi előkészületeket, a közös ünneplést.

Templombúcsú

Június 13-án, szerdán este 18:00-tól lesz a Wolafka utcai kápolna búcsúja. Hívom és várom a kedves testvéreket a közös ünneplésre.

Kérés

Kérem a kedves testvéreket, hogy ha lehetőségük, idejük engedi, egy-egy kis tálca süteménnyel, pogácsával segítsék a püspöki látogatás, illetve a bérmálkozás utáni agapé lebonyolítását.

Édesanyák vasárnapja

Május 6-án van az édesanyák vasárnapja. Imádkozzunk, adjunk hálát értük!

Tömegtájékoztatás világnapja

Május 6-án, vasárnap van a Tömegtájékoztatás világnapja is.

Jó Pásztor vasárnapja

Április 22-én van a Jó Pásztor vasárnapja. Imádkozzunk hivatásokért!

Adó 1 + 1%-a

Hálás köszönet illeti azokat a személyi jövedelemadó-fizető katolikusokat, akik tavaly adójuk 1%-nak felajánlásával támogatták a Magyar Katolikus Egyházat és a Debreceni Szent István Egyházközségért Alapítványt. Kérem a testvéreket, hogy adójuk 1-1 %-ával 2018-ben is támogassák a Magyar Katolikus Egyházat és a Debreceni Szent István Egyházközségért Alapítványt. Az 1%-ról rendelkező nyilatkozathoz szükséges adatok: — Magyar Katolikus

Köszönet

Hálásan köszönöm mindazoknak, akik részt vettek a templomkert takarításában, rendbetételében. Isten fizesse meg mindenkinek.

Isteni irgalmasság vasárnapja

Április 8-án van az Isteni Irgalmasság Vasárnapja. Adjunk hálát és köszönjük meg Isten végtelen irgalmát és szeretetét!

Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnep

Idén április 9-én, hétfőn van Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe.

Köszönet

Hálásan köszönöm mindazoknak a segítségét, akik valamilyen formában szebbé tették számunkra a húsvét megünneplését. Isten bőségesen jutalmazza meg Őket!

Szentmiserend-változás

A héten  kedden (április 3-án) és pénteken (április 6-án) nem lesz szentmise, a hét többi napján a megszokott időben.

Gyűjtés a Szentsír virágaira

A Szentsír virágaira adományokat szeretettel fogadunk. Buzdítom a kedves testvéreket, lehetőségeink szerint járuljunk a gyűjtéshez.

Nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés

A Magyar Katolikus Konferencia nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtést hirdet. Az időpont: március 4-11-ig. Az élelmiszercsomagok leadhatók és elhelyezhetőek a hétköznapi és vasárnapi szentmisék előtt, vagy után a hátsó mellékoltárnál, az erre kijelölt helyen. A csomagokat a Karitász fogja majd továbbítani a rászoruló családok részére.