Tematikus archívum: Program

SZENTMISEREND (2018. május 21 – 27.)

NAP ÓRA EMLÉKNAP / ÜNNEP PÜNKÖSDHÉTFŐ 09:30 szentmise KEDD   07:00 Szent Rita szentmise SZERDA nincs szentmise CSÜTÖRTÖK   18:00 Szűz Mária, keresztények segítsége szentségimádás PÉNTEK nincs szentmise SZOMBAT 07:00 szentmise VASÁRNAP Szentháromság vasárnapja 09:00 09:30 rózsafüzér-imádkozás Ünnepi szentmise   Isten áldása kísérje életünket!

Szentségimádás az édesanyákért

Május hónapban a csütörtöki szentségimádási órákat az édesanyákért ajánljuk fel. Szeretettel hívom és várom a Kedves Testvéreket a közös imádságra.

Elsőáldozási előkészítő

Szombaton (május 26-án) lesz elsőáldozási előkészítő.

Idősek napja

Június 2-án ismét megrendezzük az idősek napját. Ezen a napon lesz a templomunkban a betegek kenetének kiszolgáltatása. Délelőtt 9:00-tól kezdődik a szentmise, majd ezt követően előadás, majd pedig egy szerény agapé lesz. Hívom és várom a kedves testvéreket!

Pünkösdhétfő

Pünkösdhétfőn a megszokott időben, 9:30-tól lesz az ünnepi szentmise

Litánia a Szűzanya tiszteletére

Május hónapban a szentmisék után litániát végzünk a Szűzanya tiszteletére. Hívom és várom a kedves testvéreket!

Elsőáldozás

Június 3-án, Úrnapján lesz a templomunkban az elsőáldozás. Imádkozzunk ezekért a gyermekekért is, hogy hűek legyenek Krisztushoz!

Nem lesz szentmise

Szerdán (május 23-án) és csütörtökön (május 25-én) nem lesz templomunkban szentmise, mert lelkigyakorlaton veszek részt.

Bérmálási szentmise

Szombaton (május 19-én) délután 16:00-kor kezdődik templomunkban a bérmálási szentmise, hívom és várom a kedves testvéreket, mert az egyházközség ünnepe is egyben.

Szentmise pünkösdhétfőn

Pünkösdhétfőn (május 21-én) a megszokott időben, 9:30-tól lesz az ünnepi szentmise.

Visitatio Canonica

Pünkösd előtti pénteken és szombaton (május 18-án és 19-én) látogatja meg a Plébániánkat Palánki Ferenc Püspök atya, Visitatio Canonica címmel. Pünkösd szombaton 16:00-tól lesz templomunkban a bérmálkozás is, melyet szintén püspök atya szolgáltat majd ki az Egyházközség fiataljai részére. Imádkozzunk értük, hogy valóban a Szentlélek segítse őket életük útján.

Kérés

Kérem a kedves testvéreket, hogy ha lehetőségük, idejük engedi, egy-egy kis tálca süteménnyel, pogácsával segítsék a püspöki látogatás, illetve a bérmálkozás utáni agapé lebonyolítását.

Harangodi Gyermeknap

Idén is megrendezi a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye a Harangodi Gyermeknapot. Szeretettel hívnak és várnak bennünket. Az időpont május 19. (szombat). A debreceni plébániák közösen indítanak autóbuszt. Kérem, hogy az érdeklődők a szentmise után jelentkezzenek.

Egyházközségi majális

Idén is megrendezzük az egyházközségi majálist. Időpont: május elseje (kedd). A hagyományoknak megfelelően szentmisével kezdődik a nap, 9:30-kor, majd azt követően különböző programok, lehetőségek várnak bennünket, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. Kérem a kedves testvéreket, hogy iratkozzanak fel. Aki megteheti és van rá lehetősége, süteménnyel hozzájárulhat a programhoz. Isten fizesse meg mindenkinek! A találkozás reményében hívunk

Szentmise időpontjának változása

Csütörtökön (május 3-án) kivételesen reggel 07:00-kor lesz a szentmise.