SZENTMISEREND (január 20 – 26.)

NAP ÓRA EMLÉKNAP / ÜNNEP HÉTFŐ   18:00 Szent Sebestyén Boldog Özséb szentmise KEDD 18:00 Szent Ágnes szentmise SZERDA   18:00 Szent Vince diakónus Boldog…

Tovább...

Csütörtöki szentségimádás

Január hónapban a csütörtök esti szentségimádási órákat a békéért ajánljuk fel. Szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket a közös imádságra.

Tovább...

Imahét a Krisztus-hívők egységéért

2020. január 19-én városunkban is elkezdődik az imahét a Krisztus-hívők egységéért. Az imaalkalmak részletes menetrendje a kijáratnál, a hirdetőtáblán található.

Tovább...

Házszentelés

Mindazok, akik szeretnék a hajlékaikat megszenteltetni, megáldani, kérem, a szentmiséket követően jelezzék számomra a sekrestyében.

Tovább...

Isten Igéje Vasárnapja

2020. január 26-án, vasárnap lesz Szentatyánk 2019-ben kiadott rendelkezése értelmében az Isten Igéje Vasárnapja.

Tovább...

Képviselőtestületi gyűlés

2019. január 22-én, szerdán, a 18:00 órai szentmisét követően képviselőtestületi gyűlés lesz. Szeretettel hívom és várom a testület tagjait.

Tovább...

Debreceni Katolikus Bál

A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye ebben az esztendőben is megrendezi a Debreceni Katolikus Bált. Az időpont: 2020. február 7.A helyszín: a Kölcsey Központ. Jegyek kaphatók a plébánián,…

Tovább...

Urunk megkeresztelkedése

Január 12-én, vasárnap van Urunk megkeresztelkedésének ünnepe. Ezt követően véget ér a karácsonyi időszak és elkezdődik az évközi idő.

Tovább...

Vízkereszt

Január 6-án, hétfőn van Urunk megjelenésének főünnepe. Az esti szentmisében történik a hagyományos vízszentelés. Vízkereszt ünnepe arra hív bennünket, hogy a napkeleti bölcsekkel együtt mi…

Tovább...

Hálaadó szentmise

Kedden, december 31-én, este 18:00-kor lesz templomunkban az év végi hálaadó szentmise. Szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket, hogy közösen adjunk hálát minden ajándékért!

Tovább...

Szűz Mária Istenanyasága

Szerdán, január 1-én lesz Szűz Mária Istenanyaságának az ünnepe, és egyben ez a nap az esztendő első napja is. Délelőtt 9:30-kor kezdődik az ünnepi szentmise.

Tovább...

Karácsony utáni II. vasárnap

2020. január 5-én, vasárnap Karácsony utáni II. vasárnap lesz. Vízkereszt ünnepe január 6-án, hétfőn lesz, ekkor történik a hagyományos vízszentelés is.

Tovább...

Rorate

December 26-án, reggel hat órától van ebben az esztendőben az utolsó rorate szentmise templomunkban. Hálásan köszönöm a kedves testvéreknek a hajnali szentmiséken a tevékeny, imádságos…

Tovább...

December 24-i program

December 24-én már nem lesz rorate szentmise. A templomot éjszaka 23:00-kor nyitjuk ki. 23:30-tól zenés áhítat lesz, melynek segítségével még inkább ráhangolódhatunk a 00:00-kor kezdődő…

Tovább...

December 25-26-i program

Karácsony első és második napján a megszokott időben, 09:30-kor kezdődik az ünnepi szentmise. Karácsony másnapján, 26-án, a szentmisét követően betlehemes lesz a templomunkban.

Tovább...