Nagyböjti, nagyheti és húsvéti hitéleti programtár

április 7., péntek „Íme, az ember” – keresztút
április 8., szombat 08:00-tól templomtakarítás
április 9., virágvasárnap 16.00 órától barkaszentelés és keresztútjárás. A Csapó utcai sétálóövezetben (a Fórum előtt) Palánki Ferenc megyéspüspök barkaszentelési liturgiája után a bibliai kort idéző jelmezesekkel és a kapuzó táncokat járó néptáncos lányokkal közösen érkezünk a Kossuth térre, ahonnan elindul a közös keresztút. (Csonkatemplom – Megyeháza – Szent Anna utca – Batthyány utca – Csokonai Színház – Sas utca – Városháza – Kossuth tér – Nagytemplom)
Az állomáshelyeken az elmélkedéseket Varga Klára Jászai Mari-díjas színésznő és Janka Barnabás, a Csokonai Színház művésze olvassa fel.
április 13., nagycsütörtök 18:00-tól szentmise az utolsó vacsora emlékére, majd virrasztás. Akik erre alkalomhoz illő elmélkedést vagy imádságot hoznának, iratkozzanak fel az újságos asztalon található lapra.
április 14., nagypéntek (szigorú böjt) 15:00-tól a szentsírőrzés egy-egy órájához iratkozzanak fel az újságos asztalon található lapra. Kezdődik az Isteni Irgalmasság kilenced, és fehérvasárnap fejeződik be.
18:00-tól Urunk szenvedésének ünneplése
április 15., nagyszombat 09.00-tól szentsírlátogatás. A szentsírőrzés egy-egy órájához iratkozzanak fel az újságos asztalon található lapra.
20:00-tól húsvéti vigília, körmenet és ételszentelés
április 16., húsvétvasárnap 09.30-tól szentmise és ételszentelés
április 17., húsvéthétfő 09.30-tól szentmise