Melegétel-osztás

Hálásan köszönöm mindazoknak, akik március 14-én részt vettek a melegétel kiosztásában. Isten fizesse meg mindenkinek a jóságát, szeretetét!

Tovább...

Tartósélelmiszer-csomag gyűjtés

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia ebben az esztendőben is meghirdeti a tartósélelmiszer-csomag gyűjtést. Szeretettel buzdítom a kedves testvéreket, hogy a lehetőségeinkhez mérten minél többen vegyünk…

Tovább...

Szociális étkeztetés

Plébániánk is csatlakozott a püspök atya által is támogatott szociális étkeztetéshez. 300 fő számára szeretnénk meleg egytálételt készíteni. Hálásan köszönöm mindazoknak, akik ezen szeretetcselekedet megvalósításához…

Tovább...

Karitász gyűlés

Kedden, február 18-án, az esti szentmisét követően karitász gyűlés a plébánián. Szeretettel hívom és várom a régi és új munkatársakat egyaránt.

Tovább...

Advent Székelyhídon

Advent idején Karitász csoportunkkal a Székelyhídi Gyermekotthonban jártunk, elvittük a Szent István plébánia közössége által adományozott ajándékokat.

Tovább...

Köszönet

Hálásan köszönöm a kedves testvéreknek a rengeteg beérkezett adományt. Isten fizesse meg mindenkinek a jóságát! Hálásan köszönöm még mindazoknak, akik részt vettek a templom takarításában,…

Tovább...

Egy csepp szeretet

“Egy csepp szeretet” címen ebben az esztendőben is adománygyűjtési akciót szervezünk. Székelyhídon, napközis ellátásban, illetve bentlakásos otthonban élő gyermekek számára szeretnénk az összegyűjtött adományokat átadni….

Tovább...

Csütörtöki szentségimádás

Csütörtökönként az esti szentségimádási órákat decemberben a családjainkért ajánljuk fel. Szeretettel hívom és várom a kedves testvéreket, hogy közösen imádkozzunk a szentségi Jézus előtt.

Tovább...

Karitász csoport támogatása

Az egyházközségi karitász csoport munkájának támogatásaként lehetőség nyílik “Egymillió csillag a szegényekért” mécses, illetve 2020-as naptár vásárlására, önkéntes adományért.

Tovább...

Krisztus Király vasárnapja

November 24-én, vasárnap lesz Krisztus Király vasárnapja. Befejeződik az egyházi év. Gyűjtés lesz a Karitász javára.

Tovább...

Országos gyűjtés

November 10-én, vasárnap a Karitász javára lesz országos gyűjtés.

Tovább...

Karitász gyűlés

November 7-én, csütörtökön, az esti szentmisét követően a Karitász tagoknak lesz gyűlés a plébánián. Új tagok jelentkezését is várjuk. Szeretettel hívom és várom őket.

Tovább...

Karitász gyűlés

Kedden (szeptember 3-án) az esti szentmisét követően gyűlés lesz a plébánián a Karitász csoportnak. Szeretettel hívom és várom őket. Új tagok jelentkezését is várom. Buzdítom…

Tovább...

Nagyböjti élelmiszercsomagok

A kijáratnál vannak elkészített nagyböjti élelmiszercsomagok. A többi csomagot már családok számára kiosztottuk. Ha tudunk valakit a környezetünkben, akinek ezzel is szebbé tehetjük a húsvéti…

Tovább...

Tartósélelmiszer-gyűjtés

Március 24. és 31. között (vasárnaptól vasárnapig) nagyböjti tartósélelmiszer-gyűjtés lesz. Kérjük, hogy az erre a célra szánt tartós élelmiszereket a templomban a szokott helyre hozzák….

Tovább...